Cine suntem

 

Suntem o familie fericită. Eu m-am născut în Țările de Jos, iar soția mea este din Turda. În 1993 am condus aici, în România, un proiect pentru culturile de cartofi în agricultura românească în solurile fertile ale Turzii. De peste 11 ani conducem o afacere cu legume ecologice în Țările de Jos, și am decis să punem pe picioare propria noastră afacere cu legume ecologice în Turda, pentru a oferi în zonă produse ecologice sănătoase. Acum, cu aproape 15 de ani de experiență în agricultura ecologică, am investit în această fermă de familie, și punem suflet în fiecare produs care crește sub ochii noștri.

Ce facem

 

Cultivăm legume într-un proces certificat, biologic, fără pesticide chimice, îngrășăminte chimice și fără să folosim produse modificate genetic sau biologic. Respectăm natura, animalele și oamenii. Folosim semințe și material  biologic, și resurse naturale de combatere a bolilor și dăunătorilor. Creștem multe legume ecologice; salată verde, piper, castraveți, roșii, cartofi, vinete, dovlecel, ierburi, varză, morcovi, praz, și multe altele. Toate produsele noastre sunt certificate biologic Ecoinspect (organism autorizat). Legume noastre organice sunt cultivate pentru piața locală și livrate în stare proaspătă zilnic, fie direct de la fermă, fie livrate la indicațiile Dumneavoastră.

Cum facem

 

În cadrul agriculturii ecologice, folosim numai semințe ecologice certificate. Solul rămâne sănătos și perfect pentru legume bune și sănătoase. Mai mult decât atât, noi nu folosim nici un fel de pesticide chimice, îngrășăminte chimice sau culturi modificate genetic. Toate materialele noastre de înmulțire sunt organice, in-house, biologice. Toate acestea sunt girate de certificări ecologice confirmate de experți prin analize amănunțite și periodice, astfel încât vă puteți bucura de legumele noastre organice delicioase. Analizele și certificările vă stau permanent la dispoziție.

Când livrăm

 

Pentru a menține prețul bun și legume de bună calitate vă aducem legumele organice la domiciliu, puteți comanda de pe site, prin e-mail sau telefon. În prezent, vă livrăm joia în Turda și Cluj-Napoca, iar pe viitor vom livra mai multe zile săptămânal. Vă garantăm că produsele Dumneavoastră sunt produse biologic și sunt ambalate cu grijă. Comenzile primite până miercuri la orele 12:00 sunt livrate a doua zi la adresa indicată. În cazul în care aveți posibilitatea să veniți la fermă, vă puteți ridica comanda direct din gradină. Suntem prezenți de luni până vineri de la 8:00 la 17:00.

Unde producem

 

În imediata apropiere a zonei Cheile Turzii, zonă protejată (sit Natura 2000), locație ideală pentru horticultură organică. Solurile negre extrem de fertile din Turda oferă o bază perfectă pentru fiecare cultură. Platoul, mângâiat de vântul venit din Munții Apuseni e binevenit pentru culturile organice pe care le creștem. Este o zonă ușor accesibilă cu mașina (găsești harta cu localizarea la Contact). Ne bucurăm oricând să te primim la ferma noastră, să-ți arătăm cum ne ocupăm de culturi și să discutăm despre agricultura ecologică.